magyar

H-2220 VECSÉS, Vigyázó Ferenc u. 4. Tel: +36 (29) 350 433 E-mail: info@brunner.hu
  • Magyar
  • Deutsch
  • English

Minősítések – minőségpolitika

Kezdőlap Minősítések – minőségpolitika

BRUNNER FÉMMEGMUNKÁLÓ KFT MINŐSÉGPOLITIKÁJA

A BRUNNER FÉMMEGMUNKÁLÓ KFT. hatékony működtetése és eredményességének növelése, valamint a vevői (a szolgáltatást igénybe vevő személyek – szervezetek) megelégedettség folyamatos növelése érdekében a következő minőségcélokat tűzte ki maga elé:
Tevékenységünk, az ehhez kapcsolódó szolgáltatásaink biztosítsák a megrendelőink – megbízóink elégedettségét.
Célunk, hogy az emberre, a környezetre és eszközökre nézve biztonságos szolgáltatást nyújtsunk megbízóink, a szolgáltatást igénybe vevő szervezetek számára az igény feltárásától a végrehajtás minden szakaszában.
Szállítói minősítési rendszerünkön keresztül biztosítjuk, hogy az általunk végzett tevékenységekben csak megfelelően felkészült, szakmailag kiváló cégek, szervezetek és személyek vegyenek részt.
Minőségirányítási rendszerünk eszközei segítségével tervszerűen és folyamatosan fejlesztjük szolgáltatásaink színvonalát.
A minőségre ható eljárásokat szabályozzuk és dokumentáljuk annak érdekében, hogy minden egyes folyamat, részfolyamat és tevékenység átlátható, egyszerűen alkalmazható és a végrehajtás ellenőrizhető legyen.
Biztosítjuk munkatársaink szakmai fejlődését szakmai kapcsolataink ápolásával, tervszerű továbbképzéssel, szakmai rendezvényeken történő jelenlétünkkel.
Környezetvédelmi szempontok figyelembevétele, szelektív hulladékgyűjtés alkalmazása a környezet megóvása érdekében.

A BRUNNER FÉMMEGMUNKÁLÓ KFT. saját rendelkezésein és irányelvein túl saját belső Etikai Kódexét magára és bevont szakértőire, alvállalkozóira nézve kötelező érvényűnek ismeri el és tevékenységét ennek megfelelően- ennek szellemében végzi és végezteti.

Hegesztőink rendelkeznek a hegesztéshez kapcsolódó minősítésekkel.