magyar

H-2220 VECSÉS, Vigyázó Ferenc u. 4. Tel: +36 (29) 350 433 E-mail: info@brunner.hu
  • Magyar
  • Deutsch
  • English

Egyedi gépek gyártása

Kezdőlap Szolgáltatásaink Egyedi gépek gyártása
Egyedi gépek gyártása

A Brunner Kft fő profilja az egyedi gépek gyártása. Olyan gépeké, amelyeket máshol nem tudtak legyártani a bonyolultságuk vagy például a nagy mérete miatt.

Tervrajz alapján, vagy saját tervezésben megvalósítjuk ötleteit, megépítjük az egyedi gépét. A prototípusok fejlesztése és gyártása egy nagyon összetett folyamat, mivel a gyártásban részt vevők száma igen magas, a szakmai hátterük pedig nagyon eltérő, ami nem könnyíti meg a munkát. A prototípus gyártás komoly szakmai tudást igényel és egy összeszokott profi csapatot, olyat mint mi.

Műszaki tervek alapján  megvalósítjuk ötleteit, megépítjük az egyedi gépét. Amennyiben nem áll rendelkezésre műszaki terv, úgy ezt is megoldjuk az adott iparágban jártas mérnökirodákkal kooperálva közösen, a tervezéstől a gyártáson át a minősítésig.

A gyártási tevékenységünk magába foglalja – szükség esetén a tervezést – az alapanyag és igény szerint  a beépítendő kereskedelmi termékek beszerzését, a gyártás során a láng és plazmavágást, marást, esztergálást, köszörülést  hagyományos és CNC gépeken, az alkatrészek felületkezelését, hőkezelését,  a komplett  berendezések festését,  elektromos és hidraulikus kialakítását, szerelését.